De matchbal werd geschonken door Luc De Voeght van De Voeght Consulting en dat leek de spelers wel vleugels te geven. Leider Eendracht Kessel liet zich echter niet onbetuigd en kreeg al in de 1' een prima kans. In de 2' geraakte Pulle op voorsprong.

Pulle begon snedig aan de wedstrijd en klom al na 2' op voorsprong via Bjarne Van den Eynde. Zwart-Wit, ongeslagen leider na 3 speeldagen, combineerde beter maar de thuisploeg hield goed stand en kon halverwege de eerste helft de voorsprong verdubbelen via opnieuw Bjarne Van den Eynde.

Rusten bij 2-0.

De 2e helft gaf eenzelfde beeld als de eerste: Kessel had veldoverwicht maar de steriele druk leverde nauwelijks doelkansen op en Pulle counterde snedig.

Pas in het laatste kwartier kreeg Pulle het moeilijker om er uit te komen en had het geluk aan zijn zijde met een bal op de deklat namens Zwart-Wit. 10 Minuten voor tijd waaide een bal dan toch binnen over de Pulse doelman, 2-1. In de spannende laatste 10 minuten kreeg Kessel nog 1 uitstekende kans op de gelijkmaker maar de bal ging nipt over.

De talrijk meegereisde Kessel-supporters lieten het niet aan hun hart komen een bouwden toch mee een feestje met het groen-witte thuislegioen.